Καλώς μας ήρθες 2012!!!!

Καλημέρα σας!Καλή κι ευλογημένη χρονιά σε όλους!Μη μου πείτε πως είστε απογοητευμένοι απ’τη χρονιά που φεύγει ή ότι δε θέλετε να υποδεχτείτε την καινούρια…!!!Ξεχάστε τα αυτά!Πρέπει να είμαστε χαμογελαστοί κι αισιόδοξοι.

Να κρατάτε στα μάτια σας δάκρια χαράς και πάντα να προχωράτε.Σας εύχομαι ολόψυχα κάθε πρόβλημα να λυθεί και κάθε εμπόδιο να ξεπεραστεί το 2012.Κι αν ακόμη τα πάντα φαντάζουν δύσκολα κι αξεπέραστα,εσείς να βρίσκετε πάντα αυτό το παραθυράκι ελπίδας κι αισιοδοξίας.Να στέκετε πλάι στο Χριστό κι όλα θα λυθούν,θα γίνουν πιο γλυκά.Θα’θελα να ξεκινήσω το υπέροχο και πολλά υποσχόμενο 2012 με δύο όμορφες,πολύ όμορφες φράσεις…

«Κι όταν δεν πεθαίνουμε ο ένας για τον άλλον,είμαστε κιόλας νεκροί» (Τάσος Λειβαδίτης)…Ας φροντίσουμε λοιπόν το 2012 να ζήσουμε μέχρι θανάτου…!!!!

«Αν ο Θεός βάζει ένα δάκρυ στα μάτια μας,είναι γιατί θέλει να δημιουργηθεί ένα ουράνιο τόξο στην καρδιά μας..»(το βρήκα εδώ,http://aoratigonia.blogspot.com/2012/01/blog-post_02.html,αλλά είμαι σίγουρη πως το έχω ξαναδιαβάσει κάπου)

Ας δεχόμαστε λοιπόν όλα τα δάκρια που θα έρθουν,γιατί υπάρχει άραγε τίποτα ομορφότερο από ένα ουράνιο τόξο;

1 responses to “Καλώς μας ήρθες 2012!!!!

  1. Πολύ όμορφες οι σκέψεις αυτές… Ας έχουμε όλοι το ουράνιο τόξο στην καρδιά μας, εστω και αν χρειαστεί να κλάψουμε… Καλή και ευλογημένη χρονιά!!

Σχολιάστε