ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ … ΜΕΤΑ;

Μια μέρα του Οκτώβρη ευρισκόμενος με δύο φίλους σε αστικό λεωφορείο (φυσαρμόνικα) της συμπρωτεύουσας, όπου συγκεκριμένα  εκτελούσε το δρομολόγιο 10, μου συνέβει το εξής θαυμαστό αλλά και συνάμα τραγελαφικό περιστατικό.

Πρωταγωνιστής ήτανε ο ένας εκ των δύο φίλων μου, ο οποίος είναι σε ηλικία τουλάχιστον εβδομήκοντα πέντε ετών!

Καθώς,λοιπόν, καθόμουν με τον άλλο νεαρό φίλο μου, σε μια στιγμή, παρατηρήσαμε πως όταν επιβιβάστηκε ένας νεαρός με σακίδιο στην πλάτη δε βρήκε θέση κενή και για να σταθεί όρθιος χρειάστηκε να ακουμπήσει στο μέσον του αστικού επάνω στη φυσαρμόνικα.

Όταν όμως τον αντιλήφθηκε ο ηλικιωμένος (κατά πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία από τους υπολοίπους που βρισκόμασταν εκεί) φίλος μου, ο οποίος καθόταν με κάποιο νεαρό, αμέσως προσφέρθηκε επιμόνως να του παραχωρήσει τη θέση.

Βλέποντας,έτσι, το τι είχε συμβεί το σχολίασα με το νεαρό φίλο μου, ως μια ενέργεια καλή αλλά ταυτοχρόνως και υπερβολική, δυστυχώς, όμως για εμάς δεν είχαμε προσέξει μια σημαντική λεπτομέρεια, έκπληκτοι παρατηρούσαμε, ότι ο νεαρός με το σακίδιο στην πλάτη όταν κατέβηκε σε προηγούμενη στάση από εμάς … είχε   έ ν α   χ έ ρ ι !

Advertisements

3 responses to “ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ … ΜΕΤΑ;

  1. almalibre στο ξεκαθαρίζω από πριν για να προλάβω τυχόν δικαιολογημένα παράπονά σου που δεν προσπάθησα να σε δω στην συμπρωτεύουσα, ήμουν σε αποστολή ταξιδιού αστραπή και δεν είχα ελεύθερο χρόνο. Το ξέρεις καλά ότι σε χαίρομαι και γερά κράτει ω έχεις!

  2. χαχαχα!!!Μην ανησυχείς δε σε παρεξηγώ!Εύχομαι να πέρασες όμορφα στην πόλη μας!Πραγματικά τέτοια περιστατικά σε συγκινούν και λες πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι,γιατί οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα,αρκεί να το πάρουμε είδηση νωρίς,αλλά και αργά να το καταλάβουμε…ποτέ δεν είναι αργά! 🙂

    υ.γ. Ε,που θα πάει..Κάποια στιγμή σε κάποια πόλη της Ελλάδος θα τα πούμε κι από κοντά!Μέχρι τότε να περνάς όμορφα και καλή δύναμη στον αγώνα σου!Α,επίσης παρατήρησα πως έχουμε συχνότερα άρθρα και χάρηκα πολύ! 🙂 Καλή μας συνέχεια! 🙂

  3. από τα στατιστικά διαπιστώνω ότι έχω ανεβάσει τα μισά ακριβώς άρθρα από σένα.Οπότε καταλαβαίνεις ότι απλά δεν πιάνεσαι! Καλή συνέχεια!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s