ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΟ!

Κοιτάζοντας τη φύση καταλαβαίνουμε ότι η βλάστηση χωρίς ρίζες δεν υφίσταται κι αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο άνθρωπος όσο καλά έργα κι αν φαίνεται ότι πράττει, αν δεν έχει ΑΓΑΠΗ αργά ή γρήγορα θα φανερωθεί η αιτία αυτών και ο άνθρωπος θα απογυμνωθεί από κάθε ένδυμα ωραίο και όμορφο και έτσι θα αφαιρεθεί το προσωπείο αυτού.


Ο κόσμος που ζούμε κατά κανόνα αποζητά πρότυπα τέτοια όπου θεμέλιο σε ότι κάνουν να μην είναι η αγάπη αλλά το συμφέρον τους, παρασυρόμενοι από το χείμαρρο του εγωισμού.
΄Ομως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και μπρος σε αυτές απενεργοποιείται κάθε κακούβουλο σχέδιο έχοντας οι ίδιες ως στήριγμά τους την αγάπη, η οποία αποτελείται από θυσία και ταπείνωση, βάζοντας πρώτα το ΕΜΕΙΣ(στα δώρα του Θεού) και έπειτα το ΕΓΩ(στην κριτική και την ευθύνη των πράξεών μας). Αυτό ακριβώς μας έδειξαν με το παράδειγμά τους οι φωτεινοί οδοδείκτες(η Παναγία και οι ΄Άγιοι μας) στο δρόμο που έχουμε διαλέξει και θέλουμε να βαδίζουμε(του Χριστού).
Τα βήματά μας θα πρέπει να ακολουθούν τα ίχνη των βημάτων του Χριστού,ειδάλλως θα πρέπει να ακολουθούμε τα ίχνη του πνευματικού μας για να ξαναβρούμε το δρόμο που δημιουργήθηκε για μας, ώστε να συναντήσουμε το δημιουργό μας και την απόλυτη ΑΓΑΠΗ! Αμήν και πότε Θεέ μου!!!

Advertisements

One response to “ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΟ!

  1. Υπέροχες σκέψεις.Ευχαριστούμε.Η καλή πράξη σαν μια απλή καλή πράξη δε λέει τίποτα για τους χριστιανούς,μόνο αν γίνεται για το Θεό που ο Ίδιος είναι Αγάπη τότε και το μικρότερο φαντάζει γιγάντιο…Αμήν και πότε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s